Καλάθι 0 x

Έχετε στη διάθεσή σας αποκλειστική προθεσμία δεκατεσσάρων ( 14) ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας για να ακυρώσετε την αγορά σας από τη Noor.

Αν θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση, πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά μέσω επιστολής, συμπληρώνοντας το δελτίο, το οποίο στην συνέχεια θα πρέπει να αποστείλετε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@noor.gr.

Σας υπενθυμίζουμε ότι δεν πρέπει να δίνετε τα στοιχεία της κάρτας σας μέσω e-mail ή κάποιου κοινωνικού δικτύου. Περισσότερες πληροφορίες (προσωπικά δεδομένα).

Αφού μας ενημερώσετε για την πρόθεση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης σχετικά με την παραγγελία σας, έχετε 14 επιπλέον μέρες για να πραγματοποιήσετε την επιστροφή. Η επιστροφή μπορεί να γίνει ταχυδρομικά ή μέσω εταιρείας courier.

Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται ακριβώς στην κατάσταση που σας έχει αποσταλεί, συσκευασμένο και αχρησιμοποίητο, καθώς και να συνοδεύεται από τα απαραίτητα έγγραφα που σας είχαν σταλεί (απόδειξη λιανικής). Τα προϊόντα που αγοράζονται ως σετ (σκουλαρίκια κτλ) πρέπει να επιστρέφονται μαζί. Δε γίνεται αποδεκτή η επιστροφή τεμαχίων ξεχωριστά. Υπαναχώρηση δε νοείται σε περίπτωση που ο πελάτης έχει χρησιμοποιήσει ή ενεργοποιήσει το προϊόν έστω και μια φορά, οπότε και αυτό θεωρείται πλέον μεταχειρισμένο.

Η προθεσμία αποζημίωσης, ορίζεται εντός 14 ημερών , αρχομένης της προθεσμίας από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος από τη Noor.
Τα έξοδα επιστροφής του δέματος δεν σας επιστρέφονται από εμάς.

X